O Društvu

Nastopajoči na 100 letnici

Društvo ŠD Partizan Sevnica ima dolgo tradicijo v Sevnici, saj izhaja iz Sokolskega društva Sevnica, ki je začelo z delovanjem leta 1912. Še danes pa smo najštevilčnejše športno društvo v Sevnici s preko 300 članov. Nudimo vadbe za VSE GENERACIJE, za malčke, ki se komaj plazijo pa vse do seniorjev, ki se lahko pohvalijo z 80 let in več.

Novice in obvestila

nextgen
28. Mar
Kick-off sestanek za nov Evropski projekt

Sevnica, Slovenija – 25. marca je slikovita Sevnica gostila težko pričakovano otvoritev projekta NextGen, ki zaznamuje uradni začetek Erasmus+ projekta NextGen – Digitalizacija v športnih organizacijah.

vsi
17. Feb
1. mesto ekipno in 2. mesto posamično!

V četrtek 16.2. 2023 je potekalo področno šolsko tekmovanj v skokih z malo prožno ponjavo. Naša dekleta so za OŠ Sevnica osvojila 1. mesto ekipno (najmlajše deklice). Posamično pa so bile 2. mesto: Lija Janc Veličevič, 3. mesto Vanja Kolman, 4.mesto Ema Marušič in 5. mesto Lučka Radovič. 

šp
29. Jan
Športne počitnice

V času počitnic lahko otroci  od1. razreda dalje izkoristijo čas za treninge vsak dan od 8.00-12.00 v Športnem domu pri bazenu v času Športnig počitnic v okviru projekta SITS. Vadbe so brezplačne in še malico dobiš.

Športno društvo Partizan