DRUGO SREČANJE S PARTNERJI, BEOGRAD – podpis partnerskih sporazumov z IT podjetji

Objavljeno v sredo, 11. Oktobra 2023
Beograd

Aktivno nadaljujemo z digitalizacijo športnih organizacij!

Devetega septembra smo izvedli drugo usklajevalno srečanje v okviru projekta.

Tokrat, v prijetnem poletnem vzdušju, so gostitelji bili partnerji Ženskega nogometnega kluba Sloga iz Zemuna, Beograd. Sestanku so se pridružili predstavniki partnerskih organizacij: Športno društvo Partizan Sevnica (Slovenija), Šibensko-kninska občinska gimnastična zveza (Hrvaška) in DSR SuperKid (Hrvaška).

Po uvodnem nagovoru in pozdravu gostitelja se je srečanje nadaljevalo v prijetnem delovnem vzdušju, s pregledom preteklih dejavnosti in seznanitvijo partnerjev z bodočimi dejavnostmi projekta.

Glavna tema srečanja je bila predstavitev IT partnerskih organizacij, ki bodo športnim organizacijam partnerskega projekta zagotovile praktično in izobraževalno pomoč pri ustvarjanju ter uvedbi novih digitalnih rešitev v organizacije.

Vse partnerske organizacije so predstavile IT organizacije, s katerimi so sklenile partnerstvo in predstavile glavne digitalne rešitve, ki so jih prej prepoznale s SWOT analizo, kot najpomembnejše za uspešen napredek in modernizacijo svojih športnih organizacij. Cilji novega sodelovanja so bili uspešno določeni, skupaj s predstavitvijo nekaj novo ustvarjenih digitalnih rešitev od začetka sodelovanja s IT podjetji.

Digitalna podjetja, vključena v projekt kot IT partnerji, so: Comp.Ing. Računalniška oprema za ŠD Partizan Sevnica, Izobraževalni center Procoding za ŽNK Sloga, Movens Development j.d.o.o. za Gimnastično zvezo Šibensko-kninske občine, Entheos za DSR SuperKid.

Dogodek smo zaključili s ogledom objekta gostiteljske organizacije in prijetno večerjo v lokalni restavraciji s domačo okusno hrano.

Naslednji korak v digitalizaciji, hkrati tudi najpomembnejša faza projekta, je izvedba novih digitalnih rešitev, kjer bodo partnerske organizacije modernizirale in izboljšale delo ter učinkovitost svojih športnih organizacij na lokalni ravni.

Zato bodo organizacije prek novih rešitev služile kot vzor drugim športnim organizacijam - kako uporabiti digitalne možnosti sodobnega sveta za promocijo športa na nacionalni in globalni ravni. Partnerske organizacije bodo nadaljevale komunikacijo in sodelovanje prek e-pošte in spletnih sestankov za spremljanje napredka projekta.

Ostanite na tekočem in spremljajte vse dejavnosti in dosežke projekta prek uradnih spletnih strani in družbenih omrežij partnerskega projekta!

Projekt NextGen, financiran s strani EU