Novice in obvestila

šp
29. Jan

Športne počitnice

V času počitnic lahko otroci  od1. razreda dalje izkoristijo čas za treninge vsak dan od 8.00-12.00 v Športnem domu pri bazenu v času Športnig počitnic v okviru projekta SITS. Vadbe so brezplačne in še malico dobiš.

08. Nov

TRENING 9. 11. POMEMBNO!

V sredo 9. 11. bo trening za 1. triado ob 16.00 PRESTAVLJEN NA PETEK 16.00 v mali telovadnici OŠ Sevica (zaradi prireditev ob občinskem prazniku). 

Trening ob 17.30 pa bo ob isti uri V OŠ SEVNICA. 

a
19. Oct

407 VADEČIH VSAK TEDEN

Športno društvo Partizan Sevnica se vsako leto prijavlja na razne javne razpise za sredstva, namenjena rekreaciji vseh starostnih skupin. To pa jim omogoča, da so letos vse njihove vadbe brezplačne vsaj del leta. Vadbe za predšolske otroke, osnovnošolske, dijake, študente, otroke in odrasle s posebnimi potrebami in seniorje pa so celo leto brezplačne. Cenovna dostopnost in kakovostne izvedbe vadb so verjetno glavni razlog, da zdaj društvo sprejme 407 vadečih vsak teden. Oktobra, ko se malo ohladi in se vsi vrnejo v telovadnice, je na vadbah res neverjetno.

b
07. Sep

Brezplačne vadbe za vse

V okviru SITS projekta so vse vadbe za predšolske, osnovnošolske otroke, dijake, študente, seniorje in otroke s posebnimi potrebami brezplačne (v Sevnici, Šentjanžu in Radečah).

Prav tako so brezplačne Igrarije (v Šentjanžu, Krmelju, Tržišču in Boštanju)