O Društvu

Društvo ŠD Partizan Sevnica ima dolgo tradicijo v Sevnici, saj izhaja iz Sokolskega društva Sevnica, ki je začelo z delovanjem leta 1912. Še danes pa smo najštevilčnejše športno društvo v Sevnici s preko 300 članov. Nudimo vadbe za VSE GENERACIJE, za malčke, ki se komaj plazijo pa vse do seniorjev, ki se lahko pohvalijo z 80 let in več.

Si želite storiti nekaj odličnega za svoje telo? Pridružite se našim številčnim skupinam, ki jih vodijo usposobljeni in licencirani vaditelji, inštruktorji in trenerji.

V društvu ŠD Partizan Sevnica se lahko pohvalimo z dolgo tradicijo, s številčnostjo vadečih in vaditeljev ter pestro ponudbo programov, ki jih nudimo za naše vadeče. V zadnjih desetih letih smo se izjemno razvili, povečali strokovni kader in ga izobrazili. Danes vadbe izvaja 15 vaditeljev (inštruktorji skupinske vadbe, inštruktorji fitnesa, trenerji in vaditelje gimnastike, ACICS inštruktorji) nekateri z več kot 30 letnimi izkušnjami.

Preko 450 članov vadi v 6 različnih sekcijah: telovadba za predšolske otroke, gimnastika za fante in dekleta, aerobika za članice, telovadba za seniorje in funkcionalna vadba za mlajše članice; oziroma vadijo v 13 različnih skupinah. Vadbe pa se izvajajo tako v Sevnici, Boštanju, Šentjanžu in Radečah.

Vabimo vas, da si na tej spletni strani poiščete vse kar vas zanima o naših programih, poglejte si prihajajoče dogodke, novice, rezultate tekem, slike preteklih dogodkov, preberite si o zgodovini društva, preberite kaj o naših vodnikih ali vodstvu. Če kakšne informacije ne najdete na spletni strani pa odprite zavihek KONTAKT in nas pokličite

 

Naši programi so sofinancirani s strani fundacije za šport http://www.fundacijazasport.org

nastopajoči na 100 letnici
utrinki s predstave