Vseslovenska sokolska športna akademija

V četrtek 30.8.2018 pa nas čaka prava športna poslastica. V grajskem parku se bo napreč odvijala Vseslovenska Sokolska športna akademija z naslovom Praga po Pragi na kateri se bodo zbrali nastopajoči iz vse Slovenije, ki so letos julija nastopali na Vsesvetovnem sokolskem zletu v Pragi. Pričakujemo okrog 150 nastopajočih iz društev: ŠD Partizan Sevnica, ŠD Partizan Boštanj, TD Sokol Brežice, ŠK Sokol Bežigrad in ŠD Sokol Metlika. 
Otroci bodo ta dan tudi prespali v telovadnici skupaj s prijatelji iz drugih društev in tako še utrdili prijateljske vezi. 
Vsi otroci, ki bi se nam radi v gimnastične vrste pridružiii še pred septembrom nas lahko kontaktirate na 031855490 (Sara).
* V primeru dežja bo akademija v Športnem domu Sevnica.
* Organizator prireditve sta Občina Sevnica in ŠD Partizan Sevnica. Sponzorji: Zavod KŠTM Sevnica, Komunala Sevnica in Kopitarna Sevnica. Hvala

 

INFO ZA PRIPRAVE: Prijave niso potrebne. Otroci pridejo v Športni dom v ponedeljek 27.8. ob 8.00 in so z nami do 15.00. Pobere se zgolj za stroške prehrane in bazena (45€ za cel teden). S seboj naj imajo vodo, športno opremo (copate za noter in športno obutev za zunaj) in opremo za na bazen. 

INFO ZA NOČITEV: V četrtek 30.8.2018 se prespi v telovadnici. Otroci naj imajo s seboj spalne vreče, za osebno higieno (brisačo, zob. ščetko in pasto, milo), oblačila: spodnje perilo, majica kr.rokav, kr.hlače, dolge hlače in dolgi rokav za zvečer. Za večerjo in zajtrk bo poskrbljeno.

INFO ZA NASTOP: Otroci naj imajo s seboj novo društveno majico (roza ali rumeno) in črne (ali temno modre) pajkice- dekleta, črne ali temno modre kratke hlače- fantje.

Starši, prijatelji, sorodniki vabljeni na ogled prireditve ob 18.00

 

https://www.posavskiobzornik.si/ostali-sporti/telovadna-akademija-za-promocijo-sporta

 

https://m.mojaobcina.si/sevnica/novice/vseslovenska-sokolska-akademija-in-gimnasticne-priprave.html

 

http://www.vaskanal.com/novice/29092-sokolska-akademija-v-sevnici.html

 

http://www.eposavje.com/on/34376-vseslovenska-sokolska-sportna-akademija-sevnica-2018.html

 

 

Kdaj

v četrtek, 30. avgusta 2018 ob 18:00 uri

Kje

Grad Sevnica