Partizanovci razturamo!

Objavljeno v četrtek, 09. Maja 2019
polfina

8.5.2019 je bil naporen dan za trenerje ŠD Partizana, a čudovit hkrati. 

V Športnem domu Sevnica se je v dveh zaporednih dogodkih obrnilo preko 200 otrok in še enkrat toliko gledalcev in spremljevalcev. 

Organizirali smo Polfinalno tekmovanje v orodni gimnastiki za šole Posavja, Dolenjske in Celjske regije, katere se je udeležilo okrog 190 otrok iz 12 različnih šol. Naše društvo je zastopalo OŠ Sevnica, OŠ Blanca, OŠ Tržišče in OŠ Boštanj. Tekmovalo je 21 tekmovalcev v petih kategorijah (sicer pa šestih). 

Rezultate si lahko ogledate v zavihku REZULTATI. Sicer pa so bili naši najboljši: 7.mesto posamezno pri NMDE Klara Gole, 3.mesto ekipno prva ekipa NMDE (Maša Vilčnik, Klara Gole, Nina Trbovc, Iza Ulamec in Tina Fabjančič). 21.mesto MDE Zara Stanič, 7.mesto posamezno SDE Ema Tretnjak, 2.mesto ekipno SDE (Ema Tretnjak, Lana Špec, Leticia C.P.Lisec, Pia Naja Kukec in Tamara Rak). Pri fantih pa odličen 5. NMDE Naj Kragl. Na finalno tekmovanje se uvrstijo vse starejše deklice.

Čestitke vsem, predvsem pa trenerkam za odlično organizacijo. 

Ponosni smo na naše otroke, da se znajo med seboj zelo lepo spodbujati, si priznati napake in vedeti kako jih popraviti. Učijo se, da je do cilja pot dolga in naporna, a toliko bolj so veseli, ko cilj dosežejo. 

Druga prireditev na isti dan pa je bila ZAKLJUČEK NACIONALNEGA PROGRAMA SOKOLSKE ŠPORTNE ŠOLE MIŠKA ELI. V programu je sodelovalo 36 predšolskih otrok, ki so pridni polnili svojo knjižico nalog. Ko so vse naloge izpolnili so si prisvojili srebrno ali bronasto miško Eli. Na prireditvi je sodelovalo 20 otrok, ki so se staršem pokazali s poligončkom, ki je vseboval naloge iz knjižice. Poleg medalje so prejeli tudi balon, knjižico in nekaj sladkega. 

Miško Eli v Sevnici izvajamo drugo leto in prejemnikov medalj je veliko več kot lani, tako da bomo vsekakor nadaljevali.