Novice in obvestila

a
23. Nov

Občinsko akrobatika 22. 11. 2023

V sredo 22. 11. 2023 je potekalo Občinsko tekmovanje v akrobatiki. Udeležili so se ga tekmovalci OŠ Sevnica, Boštanj, Blanca, Radeče, Planina pri Sevnici, Krško in tudi predšolski otroci. 

Rezultati:

CICIBANI

1.mesto: Jakob Jazbinšek

2. Adam Mirt

3. Jaka Pajk

CICIBANKE:

1. Ema Veršec

2. Tia Martinšek

NMDE

a
15. Nov

HEPA model treniranja GYM4ALL

V sklopu EU projekta GYM4ALL smo so-oblikovali HEPA model treniranja gimnastike za vse otroke ne glede na njihove sposobnosti. V sklopu projekta so predvidene vaje in način treniranja, ki se lahko gimnastiko prilagodi otrokom, ki so slepi ali slabovidni, naglušni ali gluhi, so kognitivno šibkejši ali imajo kakršnekoli druge prirojene težave. A vadbe se lahko seveda udeležijo prav vsi in veselja do gibanja nam ne manjka. Veseli smo, da lahko te vadbe našim članom ponudimo brezplačno in da se jih z nasmehom na obrazu udeležijo.

Beograd
11. Oct

DRUGO SREČANJE S PARTNERJI, BEOGRAD – podpis partnerskih sporazumov z IT podjetji

Aktivno nadaljujemo z digitalizacijo športnih organizacij!

Devetega septembra smo izvedli drugo usklajevalno srečanje v okviru projekta.

Tokrat, v prijetnem poletnem vzdušju, so gostitelji bili partnerji Ženskega nogometnega kluba Sloga iz Zemuna, Beograd. Sestanku so se pridružili predstavniki partnerskih organizacij: Športno društvo Partizan Sevnica (Slovenija), Šibensko-kninska občinska gimnastična zveza (Hrvaška) in DSR SuperKid (Hrvaška).

vpisni list
29. Aug

RAZMIŠLJAMO ZELENO -ONLINE VPISNI LIST (EU projekt NEXTGEN)

Brez papirja le z nekaj kliki se vpiši v naše društvo preko google obrazca!

https://forms.gle/dqd7hsR96uD1c3gK6