Novice in obvestila

nextgen
28. Mar

Kick-off sestanek za nov Evropski projekt

Sevnica, Slovenija – 25. marca je slikovita Sevnica gostila težko pričakovano otvoritev projekta NextGen, ki zaznamuje uradni začetek Erasmus+ projekta NextGen – Digitalizacija v športnih organizacijah. Predstavniki partnerskih organizacij, vključno z DSR SUPERKID (Hrvaška), SD Partizan Sevnica (Slovenija), Gimnastična zveza Šibenik- Županija Knin (Hrvaška) in Ženski nogometni klub Sloga Zemun (Srbija). pomemben dogodek.

vsi
17. Feb

1. mesto ekipno in 2. mesto posamično!

V četrtek 16.2. 2023 je potekalo področno šolsko tekmovanj v skokih z malo prožno ponjavo. Naša dekleta so za OŠ Sevnica osvojila 1. mesto ekipno (najmlajše deklice). Posamično pa so bile 2. mesto: Lija Janc Veličevič, 3. mesto Vanja Kolman, 4.mesto Ema Marušič in 5. mesto Lučka Radovič. 

Najmlajše za OŠ Boštanj so bile ekipno 3. Najmlajši dečki OŠ Boštanj so ekipno dosegli 2. mesto. Jakob Pečnik je bil posamično najboljši od naših na 5. mestu. 
Ostale rezultate si lahko pogledate v zavihku- rezultati. 

šp
29. Jan

Športne počitnice

V času počitnic lahko otroci  od1. razreda dalje izkoristijo čas za treninge vsak dan od 8.00-12.00 v Športnem domu pri bazenu v času Športnig počitnic v okviru projekta SITS. Vadbe so brezplačne in še malico dobiš.

08. Nov

TRENING 9. 11. POMEMBNO!

V sredo 9. 11. bo trening za 1. triado ob 16.00 PRESTAVLJEN NA PETEK 16.00 v mali telovadnici OŠ Sevica (zaradi prireditev ob občinskem prazniku). 

Trening ob 17.30 pa bo ob isti uri V OŠ SEVNICA.