Predšolski otroci

predšolski

Vaditelji

 • Estera Savić-Bizjak
 • Sara Martinšek
 • Lana Vilčnik (pomoč)
 • Ema Tretnjak (pomoč)

Urnik

SREDA: 15.30-16.00 baby žverce BREZPLAČNA VADBA

16.00-17.00 žverce

17.00-18.00 gym žverce

Cilji vadbe

 • Telovadba za predšolske otroke je namenjena otrokom od 0-6 let in je odlična odskočna deska za katerikoli šport, ki si ga bo otrok izbral v 1. oz. 2. razredu.

  Otroci razvijajo vse svoje motorične spretnosti: ravnotežje, hitrost, moč, gibljivost in prostorsko orientacijo. Preko igre in zabavnih vaj izgubljajo strah pred višino, učijo se plaziti, laziti, plezati, skakati, teči, si podajati in loviti žogo, brcati, voditi in ciljati ter učijo se tudi vaditi v skupini. Naučijo se reda in discipline v telovadnici, da je treba počakati in slediti navodilom, pospraviti orodje in pripomočke za seboj ter da je potrebno poskrbeti za varnost in gledati tudi na druge v telovadnici.

  BABY ŽVERCE –brezplačna vadba

  Vadba za baby žverce je namenjena malčkom od 10 mesecev do 2 let, da vadijo z enim od svojih staršev/dedkov/babic/skrbnikov. Običajno se postavi poligon iz kock in trikotnikov, ki ga otroci osvajajo. Lahko se tudi raziskujejo v ogledalu, najbolj pogumni pa se preizkusijo v plezanju na letveniku. Spremljevalci sami presodijo koliko zmore njihov otrok in poskrbijo za njegovo varno raziskovanje po telovadnici.

         ŽVERCE- vadba za otroke od 2-4 let

         GYM ŽVERCE - vadba za otroke od 4-6 let

 

 

 •  SREDA 15.30-16.00 v športnem domu pri bazenu Sevnica

  Vodi: Estera Savić-Bizjak, Sara Martinšek