Seniorji

seniorji

Inštruktor

Estera Savić-Bizjak

Urnik

VADBA JE BREZPLAČNA

TOREK: 16.00-17.00

ČETRTEK: 16.00-17.00

 

Cilji vadbe

Za koga je vadba TELOVADBE primerna?

Vadba telovadbe je primerna za začetnike, rekreativce, ženske in moške.......Leta niso ovira,saj velja pravilo, da vsak dela zase, po svojih zmožnostih, počutju, ker k vadbi pridemo zaradi sebe in tudi delamo zase!

Vsem strankam z zdravstvenimi težavami priporočam, da se pred obiskom telovadbe posvetujete s svojim zdravnikom, saj vadite na lastno odgovornost.

Kaj potrebujete?

Za začetek potrebujete primerne copate, brisačo in plastenko z vodo. Oblečete lahko ohlapna ali oprijeta oblačila, pomembno je le, da se boste dobro  počutili. Izberite športne copate, ki jih ne nosite zunaj, pri čemer je pomembno, da imajo močnejši in prožen podplat, ki dobro ublaži trd doskok na tla. Vezalke zavežite pri prstih narahlo, okrog gležnjev pa močno.

 

Kako poteka vadba?

Vadba traja eno uro. Pri vadbi uporabljamo različne rekvizite, kot so palice, uteži, elastični trakovi, cevaste gumice, stepi, mehke žoge in velike žoge. Vadba poteka ob glasbi. Razdeljena je v tri dele. Najprej je aerobni del, kjer se dobro ogrejemo, sledi vadba za krepitev posameznih mišičnih skupin in na koncu sledi sproščanje.