GIMNASTIČNE PRIPRAVE

Vodniki ŠD Partizana Sevnica se že pripravljamo! Že 11. leto zapored ŠD Partizan Sevnica organizira gimnastične priprave v Sevnici. Na priprave so vabljeni vsi člani ŠD Partizana Sevnica in vsi, ki bi se nam radi pridružili. Otroci bodo z nami od 8.00-15.00 vsak dan v zadnjem tednu avgusta od 27.8. do 31.8. 2018 in si tako še zadnji teden počitnic popestrili s športom. 
Najprej nas čakajo treningi, nato kosilo, po kosilu pa se bomo osvežili na Sevniškem bazenu.
V četrtek 30.8.2018 pa nas čaka prava športna poslastica. V grajskem parku se bo napreč odvijala Vseslovenska Sokolska športna akademija z naslovom Praga po Pragi na kateri se bodo zbrali nastopajoči iz vse Slovenije, ki so letos julija nastopali na Vsesvetovnem sokolskem zletu v Pragi. Pričakujemo okrog 150 nastopajočih iz društev: ŠD Partizan Sevnica, ŠD Partizan Boštanj, TD Sokol Brežice, ŠK Sokol Bežigrad in ŠD Sokol Metlika. 
Otroci bodo ta dan tudi prespali v telovadnici skupaj s prijatelji iz drugih društev in tako še utrdili prijateljske vezi. 
Vsi otroci, ki bi se nam radi v gimnastične vrste pridružiii še pred septembrom nas lahko kontaktirate na 031855490 (Sara).
* V primeru dežja bo akademija v Športnem domu Sevnica.
* Organizator prireditve sta Občina Sevnica in ŠD Partizan Sevnica. Sponzorji: Zavod KŠTM Sevnica, Komunala Sevnica in Kopitarna Sevnica. Hvala

INFO ZA PRIPRAVE: Prijave niso potrebne. Otroci pridejo v Športni dom v ponedeljek 27.8. ob 8.00 in so z nami do 15.00. Pobere se zgolj za stroške prehrane in bazena (45€ za cel teden). S seboj naj imajo vodo, športno opremo (copate za noter in športno obutev za zunaj) in opremo za na bazen. 

INFO ZA NOČITEV: V četrtek 30.8.2018 se prespi v telovadnici. Otroci naj imajo s seboj spalne vreče, za osebno higieno (brisačo, zob. ščetko in pasto, milo), oblačila: spodnje perilo, majica kr.rokav, kr.hlače, dolge hlače in dolgi rokav za zvečer. Za večerjo in zajtrk bo poskrbljeno.

INFO ZA NASTOP: Otroci naj imajo s seboj novo društveno majico (roza ali rumeno) in črne (ali temno modre) pajkice- dekleta, črne ali temno modre kratke hlače- fantje.

Starši, prijatelji, sorodniki vabljeni na ogled prireditve ob 18.00

Kdaj

v ponedeljek, 27. avgusta 2018 ob 08:00 uri

Kje

Športni dom Sevnica pri Bazenu Sevnica